Om oss

In Alle, Om oss by vestavindostavindLeave a Comment

Vi er Vestavind og Østavind, men vi er også mor og datter. Med utgangspunkt i Oslo blåste vi til hver vår kant av landet. Nå deler vi små og store glimt av livet generelt, men strikking spesielt.

7718069328_IMG_0330

 

Vestavind er 26 år og livet ville ha henne vestover. Hun drømmer om å gjøre verden til et varmere sted steg for steg, og maske for maske.

 

Vestavind emigrerte for noen år siden til Vestlandets hovedstad hvor høstene er lange og regnværsdagene mange for å studere på Norges Aller Høyeste Handelshøyskole. Studiene syntes hun er passe spennende, men byen er fantastisk og ulltøysesongen er akkurat passe lang. Nå er masteroppgaven leveret, men vinden snur ikke mot Østlandet riktig enda. Hun ser frem til nye opplevelser og erfaringer!

7718069328_IMG_0167

 

Østavind har passert 50 år og har måttet finne en rolig livsrytme med fokus på helse og meningsfulle aktiviteter. Drømmen er å la hverdagslivet blomstre i kreative prosjekter med fokus på at «selvlaget er vellaget!» Det er både gøy og bærekraftig!

Etter alt for mange år i landets hovedstad funnet veien til Larkollen, et lite tettsted i nærheten av Moss helt ute i sjøkanten. Havet, vind og de lange strendene gir ro og glede. Her pusler hun med matlaging, strikking og en bitteliten kjøkkenhage.  Østavind elsker å reise, men vender alltid nesen tilfreds tilbake til sitt lille rede.  Det er der hun hører til!

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det syntes vi er veldig hyggelig.

Facebook

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

Ravelry

Vi har en gruppe på Ravelry hvor du kan være med å prate, dele prosjektene dine og etterhvert samstrikker eller annet. Bli med da vel!

Vestavind

Østavind

Nettbutikk

Nettbutikken vår finner du her.

Blogglistenhits

Leave a Reply