Visjon

In Alle, Om oss by vestavindostavindLeave a Comment

Følg drømmene

Mennesket liker å tenke at de er fri. Vår påstand er at vi aldri kan bli helt fri. Ulike krefter og interesser sloss om vår oppmerksomhet, vår tid og våre penger hver eneste dag. Det er lett å spore av fra det som er våre innerste drømmer, ønsker og verdier. Morgendagen er ukjent. Vi kan ikke vite hva som kommer, for vi har ikke sett den og vi har ikke opplevd den.

Vi tror at Gud er annerledes! Han er i går, i morgen og til evig tid. Han vet hva som kommer. Våre drømmer er hans gave til oss. Et billedbrev fra fremtiden som gir oss håp om hva som kommer. Det gir oss en hensikt og et mål å jobbe mot. I troen på Han, er det faktisk mulig å tørre å følge disse drømmene.

Følg skapertrangen

Å skape handler om å utforske. Det handler om å slippe til sin egen fantasi og indre kraft. Det handler om å utforske og å tørre å prøve!  Vi tror alle mennesker har potensiale til å skape noe og gjøre en forskjell. Ikke fordi vi fokuserer så hardt på hva vi kan klare å oppnå, men fordi vi er skapt i Guds bilde. Vi er ment å være skapende mennesker.

Vi har allikevel et stort ansvar som enkeltmennesker og som fellesskap. Det er å ta ansvar for alt det som er skapt. Vi er forvaltere av jorden vår med ansvar for å drive fram nødvendige endringer mot et mer bærekraftig og rettferdig samfunn. Å skape til eget bruk er en fantastisk god motivasjon og drivkraft.

… våg å la deg lede

I vår tid blir vi alle stilt til ansvar for egen lykke og om vi lykkes med det vi gjør. Vi tror dette kan være et tveegget sverd. Vi lever i en kultur som lærer oss opp til uavhengighet. Vi klarer oss selv!

Selvstendighet er vel og bra det, men faren for at vi blir selvopptatte og egoistiske er stor. Det å være villig til å følge noe utenfor oss selv, vårt eget ego, er en god innstillig. Følge en relasjon som kan vare livet ut.

Jesus sa; «Bli i meg, så blir jeg i dere».

Det handler ikke om hva jeg gjør, det handler om hva Han gjør. Vi har valgt at Gud er en bærebjelke i våre liv!

 

Vi ønsker at dette skal være et sted hvor vi kan utforske det som er lagt ned i oss av evner og talenter. Du er invitert, og vi håper du vil bli med oss på reisen. Vi ønsker å leve den ut så ekte vi klarer. 

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det syntes vi er veldig hyggelig.

Facebook

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

Ravelry

Vi har en gruppe på Ravelry hvor du kan være med å prate, dele prosjektene dine og etterhvert samstrikker eller annet. Bli med da vel!

Vestavind

Østavind

Nettbutikk

Nettbutikken vår finner du her.

Blogglistenhits

Leave a Reply