Adventskalender: 1. desember

In Alle, I vinden; dette skjer by vestavindostavindLeave a Comment

Ventetid og gavedryss

Det er lørdag morgen. Ute regner og blåser det, så dyner og strikketøy holder oss med selskap i sofaen! Adventstiden i år tilbringer vi begge vest for vannskillet. 

I tillegg til dette har vi lyst til å invitere dere inn i vår adventstid. Vi byr på hverdagsanekdoter, strikkerelaterte tanker og meninger, ting i vinden nå i desember, og selvfølgelig fiks ferdige produkter. Sist og ikke minst byr vi på gavedryss alle fire søndagene i advent! Vi har fire spennende gevinster som vi håper vekker både glede og entusiasme. Dette er vår måte å by på oss selv og gjøre noe ekstra ut av adventstiden. Hver dag kommer vi til å legger vi ut en liten tekst på bloggen vår. Følger du oss på Instagram, vil du se hva som skjer hver dag. Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn i vårt lille “Desembereventyr” og ønsker deg en fin adventstid.

Følg oss på sosiale medier!

Instagram

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det syntes vi er veldig hyggelig.

Facebook

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

Ravelry

Vestavind

Østavind

Nettbutikk

Nettbutikken vår finner du her.

Blogglistenhits

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply