Adventskalender 2. desember

In Alle, I vinden, I vinden; dette skjer by vestavindostavindLeave a Comment

Gavedryss; Planlegger og organiserer

Første søndag i advent og Gavedryss! I dag byr vi på noe du kan bruke til systematisering og planlegging! Førjulstiden kan være hektisk og når nyttår kommer er det ofte med nyttårsforsett og friske tanker om orden og system. Vi har vært så heldige å fått tak i ett eksemplar av “The Bullet Journal For Knitters 2019”. I denne boken finner du månedsoversikter, garnlagerlister, planleggingssider for hver sesong, inspirasjonssider der du kan klippe og lime inn det du vil, innkjøps oversikt, og masse mer. I tillegg slår vi til med en lekker “Strikkepinnemappe” til utskiftbare pinner laget i filt og lær og kjøpt hos Fru Kvist. Det skal altså ikke stå på hjelpemidlene når det gjelder systematisering og kreative prosesser. Når det gjelder utskiftbare pinner har vi begge oppdaget hvor praktisk dette faktisk er. Med løse pinnetupper og vaiere i ulike lengder kan du lett sette sammen rundpinnen du trenger til enhver tid. I vår verktøykasse finner du pinner fra ChiaoGoo, Lykke og Knitpro kubics. Kvinners svar på skrutrekkersett fra Biltema!

Hva gjør du for å delta i vår Gavedryss?

  1. Gå inn på vår instagramkonto; vestavindostavind og følg oss.
  2. Skriv  en kommentar om hva du ønsker å starte med å strikke på i det nye året.
  3. Tagg en venn!

Du kan delta så mange ganger du vil men du må tagge en ny person hver gang. Vinneren trekkes fredag 7. desember. Lykke til!

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det syntes vi er veldig hyggelig.

Facebook

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

Ravelry

Vestavind

Østavind

Nettbutikk

Nettbutikken vår finner du her.

Blogglistenhits

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply