Adventskalender 4. desember

In Alle, Tanker og meninger by vestavindostavindLeave a Comment

Julegaver: det fortsetter med en plan!

Det hele starter altså med et ønske om å glede og fortsetter med koselig planlegging! Vi er nemlig like glad i lister og systemer begge to. Det viktig å huske alle, så da er det godt å ha hente frem listene fra tidligere år. De plukkes frem og gjennomgås nøye. Noen er kommet til og noen faller fra. De gamle listene viser oss også hva den enkelte har fått tidligere.

Hvem og hvor mange som står på julegavelista har nok variert opp igjennom årene. Julen er barnas høytid, så det har ofte vært en stor overvekt av barn på pakkelisten. Det er ikke noe som er så behagelig og koselig som å strikke til barn og foreldrene blir alltid glade for hjemmestrikkede plagg!

I fjor ble det strikket sokker til tantebarna og grytekluter til de voksne. Året før var det votter og skjerf. En nevø utbrøt med glede «at dette var det vakreste han noen gang hadde sett» da moren pakket opp grytekluter med julemotiv. I romjula lærte han seg å strikke! Det er gode minner som dukker opp når en leser igjennom gamle lister.

Årets liste er full av strikking, så det er nok å pusle med. Noen gaver har kommet til i løpet av året andre har vært i tankene lenge. Skal det strikkes eller lages noe stort, holder det nemlig ikke å tenke på slike gaver de siste ukene før jul. Det må planlegges i god tid. På den måten har vi med oss den enkelte i tankene andre deler av året! Skulle julestresset allikevel ta overhånd er det utrolig deilig å ha disse listene. Da er det bare å hake av når gaven er ferdig innpakket så den kan ligge på vent til julaften når pinnekjøttet dufter i hele huset og gjestene begynner å komme!

Følg oss på sosiale medier!

Instagram

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det syntes vi er veldig hyggelig.

Facebook

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

Ravelry

Vestavind

Østavind

Nettbutikk

Nettbutikken vår finner du her.

Blogglistenhits

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply