Adventskalender: 6. desember

In Alle, I vinden, I vinden; inspirasjon by vestavindostavindLeave a Comment

foto: @lillerilledesign

5 julegensere du bør sjekke ut

Julegensere har blitt en ny indikator på at det er på tide å finne frem Tre nøtter til Askepott og julepapir. Vi har samlet noen gensere som sikrer deg et kompliment eller to.

I dag er det 6 desember, det betyr at ¼ av ventetiden er over. Omtrent på denne tider har det de siste årene dukket opp flere og flere litt grelle julegensere rundt omkring i butikkene. Der noen finner julestemningen i julemusikk og gløgg, er det vist andre som liker akryl i skrikende farger. Misforstå meg rett; jeg synes all julestemning er god stemning, men det er disse julegenserene jeg drømmer om akkuratt nå:

Stag Head Pullover

foto: @maude_tricot

At Norah Gaughan er i vinden er helt sikkert! Dersom du ikke har skaffet deg siste utgave av Pom Pom kan jeg avsløre at der er det mye fint. Norah er dronningen av fletter, og denne genseren er et utmerket eksempel på nettopp det. Denne skulle jeg gjerne gått rundt i nå i desember, samtidig som jeg nynner på  Plutti Putti Pott. Denne genseren har Maude strikket.  

Betty & Judy Lodge Sweater

foto: @lucydiamondsinthesky

Dette er en annen favoritt! Nydelig genser med vintage snitt. Denne er det Maria som har strikket, og er den ikke fin? Jeg tenker at det er den genseren Sonja Henie ville valgt på hytta si, og vi har vel alle en liten isprinsesse som venter på å komme frem. Jeg må innrømme at jeg blir litt skremt av “intarsia” strikk, men kanskje jeg kommer over det for denne. Denne dukket også opp på Kristy Glass Knits i går, sjekk den ut!

Boreal

foto: @steohane

Apropo isprisesse, denne genseren! Dette er en skatt fra fantastiske Kate Davies. Ingen nisser, men med et elegant tofarget mønster. Blandingen av store og små snøfjon gir et vakkert utrykk, jeg liker spesielt godt skiftet i bakgrunnsfarge og forgrunnsfarge. Det er noe av det som gir denne genseren det lille ekstra. Denne genseren har Stephanie strikket.

 

Fabulously festive sweater

foto: @lillerilledesign

At noe Lille Rille Design (eller Vilde Sofie) tar i blir til gull er det vel egentlig ingen som blir overrasket over. Denne genseren er selvfølgelig intet unntak. Den flotte versjonen hun har strikket får meg til å tenke at en julegenser i oker det er akkurat det jeg mangler. Si meg; er det noe den damen ikke kan?

Julgran

foto: @katiecanavan

Jeg har kanskje spart min favoritt til slutt. For denne begynte jeg faktisk og drømme om allerede i sommer. Denne flotte versjonen har Katie skrikket, og jeg elsker den dype grønnfargen hun har valgt. Designet er Andi Satterlund sitt. Hun har masse nydelige design med et vintage preg. Alle verdt en titt, men dette er altså en av mine favoritter.  

 

Alvluttningsvis bør også juleheftet til Rauma nevnes. Masse fine gensere til både store og små!

 

Følg oss på sosiale medier!

Instagram

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det syntes vi er veldig hyggelig.

Facebook

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

Ravelry

Vestavind

Østavind

Nettbutikk

Nettbutikken vår finner du her.

Blogglistenhits

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply