Adventskalender 17. desember

In Alle, Tanker og meninger by vestavindostavindLeave a Comment

Håndfarget luksus fra norske garnfargere!

I strikkeverden er håndfarget garn populært som aldri før. Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk til å begynne med fordi garn med spetter og mange fargeskift virket litt voldsomt. Den skepsisen er fullstendig borte nå!

Håndfarget garn er den lille luksusen for de som ønsker det lille ekstra. Håndfarget garn er unike, ingen nøster er helt like. Det vil være ulike sjatteringer og ulikheter i stripelengder og fargemetning gjennom hele nøstet.Noeav sjarmen ved håndfarget garn er at man til enhver tid får noe som er helt unikt. Med håndfarget garn kan man lage talløse fargekombinasjoner på akkurat prosjekt en har på pinnene og det føles nærmest ut som en maler med de fargerike maskene. I tillegg er de fleste håndfargerne opptatt av bærekraftighet og økologi. Det er noe virkelig noe vi heier på! 

Den 8. november lanserte Telespinn, i anledning av sitt 10-års jubileum, Symre Høstglød håndfarget i årstidens farge av Federica Mudo i Woolupnorth. Dette var en gavepakke til Østavind som hadde bursdag samme dag.

Foto; Telespinn publisert med tillatelse.

I dag har vi derfor lyst til å dra frem de norske håndfargerne vi har kost oss med å kjøpe garn av i 2018. 

Telespinn

Værbitt

Lille Rille

Ninapetrina

Garnsurr

Fortuna Garn

Ulltøsene

Knitography

Arctic Yarns

Norne Yarns

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER!

INSTAGRAM

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det synes vi er veldig hyggelig.

FACEBOOK

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

RAVELRY

Vestavind

Østavind

NETTBUTIKK

Nettbutikken vår finner du her.

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply