Adventskalender 18. desember

In Alle, Tanker og meninger by vestavindostavindLeave a Comment

Kaos eller kontroll!

En uke til jul og på tross av planer, lister og systemer er kaos et mer dekkende begrep for dagen i dag. I morgen reiser vi over fjellet for å feire jul med venner og familie og det pakkes.

Som strikker er det kanskje ikke noe overraskelse at garn og prosjektposer allerede er klargjort og pakket med to til tre prosjekter mere enn høyst tatt nødvendig. Det er hespet opp “garnkaker” i deilige farger så alt ligger til rette for en juleferie med masse tid til strikking.


Så var det denne pakkingen da. Jeg aner ikke i hvilken ende jeg skal begynne.

Jeg legger opp til vottestrikk isteden! Eget mønster jeg bare gleder meg til å strikke. Det er jo tross alt viktig å få ferdig julegavene også! Det er utrolig hvor beroligende lyden av strikkepinner faktisk er. Akkurat dette jeg trenger nå! At ullgarn og strikking kan gjøre en så harmonisk er egentlig litt uforståelig, men veldig deilig.

Så her sitter jeg da med strikketøyet midt i pakkekaoset og hører på julemusikk. Alt annet rundt meg har jeg glemt for en stakket stund. Langt der inne, i mitt systematiske og firkantede indre kjenner jeg allikevel på et snev av panikk. Hvordan i alle dager skal jeg klare å få samlet alle trådene, å da snakker vi ikke ulltråder men alt det som handler om å bli ferdig til avreise.

Jeg kjenner at jeg ikke har lyst til å bli i dette kaoset, jeg gleder meg jo faktisk til å reise hjem til jul og nyte romjulsdagene med familie, venner og masse strikking! Roen senker seg sakte mens jeg sitter å strikker. Dette kommer til å gå bra vet du! Vi pakker bilen full med nøster og klær og vender nesen østover i morgen!

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER!

INSTAGRAM

@vestavindostavind

Vestavind

Østavind

Bruk #følgvinden så ser vi hva du strikker på! Det synes vi er veldig hyggelig.

FACEBOOK

Vi setter pris på om du gir oss en like på Facebook.

RAVELRY

Vestavind

Østavind

NETTBUTIKK

Nettbutikken vår finner du her.

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply